Oliefyret / VVS

Bur VVS og Smedeværksted er autoriseret VVS installatør og udfører alle former for opgaver indenfor vand, varme, sanitet og ventilation i private hjem, boligforeninger, virksomheder, og institutioner. Bur VVS og Smedeværksted har mange års erfaring indenfor VVS branchen, så hvad enten du står overfor et nybyggeri, omforandring af eksisterende eller reparationer ved rørskader osv. så kan vi sammen med dig finde netop den løsning, der matcher dit behov.

Bur VVS og Smedeværksted er fokuseret på at tilbyde service af høj kvalitet. For os er kundens tilfredshed i højsædet. Vi bestræber os på altid at levere godt kvalitetshåndværk til tiden.

Bur VVS og Smedeværksted er medlem af DS-Håndværk og Industri. Dermed er vi omfattet af DS-garanti, når vi arbejder for private forbrugere. DS-garanti ordningen dækker fejl og mangler op til 75.000,- ved arbejde for private Læs mere om DS-garanti her

 

 

Servicebetingelser ved Oliefyrservice:

Der foretages årligt hovedeftersyn af oliefyringsanlægget omfattende:

  • motor, blæser, forfilter, oliepumpe, dyse, tændtransformer, højspændingskabler, elektroder, m.m. efterses, renses og kontrolleres.
  • automatik bestående af kontrolkasse, flammesikring, og termostater kontrolleres og afprøves.
  • der foretages målinger til bedømmelse af anlæggets effektivitet og forureningsgrad og    oliebrænderen indreguleres.
  • oliekedlen renses efter aftale med ejer/bruger.

 

Reservedele og yderligere leveres til dagspriser.
Der udarbejdes servicerapport i forbindelse med hovedeftersyn eller servicebesøg med angivelse af det udførte arbejde, samt eventuelle bemærkninger. Endvidere skal der angives måleresultater for forbrændingsanalyser ved hovedeftersyn eller ved reparation af olie og/eller luftveje.

Ved det årlige serviceeftersyn opnås ifølge Energistyrelsen en energibesparelse på gennemsnitligt 625 kWh. Der ydes i den anledning et energisparetilskud, som fratrækkes på din faktura. Ved udbetaling af tilskuddet overgår retten til at indberette energibesparelsen til Oliebranchens Energisparepulje via OR, og energibesparelsen kan derfor ikke overdrages til andet energiselskab