Biobrændsel / Stokeranlæg

Hvis du bor i et område uden tilslutningspligt til fjernvarme eller naturgas, kan der være mange penge sparet ved at opstille et biobrændselsanlæg. Udskift oliefyret til en mere miljøvenlig og innovativ opvarmningsform, hvor du fyrer med biobrændsel: træpiller, flis, korn mm. Her sparer du på både miljøbelastningen samt pengepungen. Et biobrændselsanlæg er økonomisk attraktiv, da det har en kort tilbagebetalingstid og det hjælper til at spare på din nuværende varmeregning med op til 50%.

Det er en miljøvenlig måde at opvarme sin bolig på, hvis man har et energieffektivt fyringsanlæg. Fyring med træ eller andet biobrændsel er CO2 neutralt, hvis man fyrer rigtigt. Her er det vigtigt at vælge et anlæg med en god og effektiv forbrænding og altid fyre med rent og tørt brændsel.

Et stokeranlæg kræver mere plads til opbevaring af brændsel, end hvis du vælger en varmepumpe men det er driftsikkert og nemt at betjene. Stokeranlægget skal vedligeholdes for at yde optimalt og vi anbefaler derfor årligt eftersyn, hvor anlægget renses, justeres og efterses, så du får det maksimale udbytte året rundt.

Bur VVS og Smedeværksted tilbyder professionel vejledning, installation, vedligeholdelse og service af dit biobrændselsanlæg. Hos os får du personlig rådgivning, hvor vi sammen finder frem til den rigtige løsning for dig.